فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

بهترین خبر برای استقلال در آستانه بازی مقابل الشرطه

استقلال امشب و در آخرین بازی آخر خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۱ در حالی به دیدار الشرطه عراق می رود که تیم حریف احتمالا سه بازیکن اصلی خود را در اختیار نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 30
کد خبر: ۸۶۰۳۲

به گزارش راهبرد معاصر علی فائز مدافع اصلی الشرطه که در تمامی دیدارهای تیمش در لیگ قهرمانان از ابتدا به میدان رفت، دچار آسیب دیدگی شد و بازی با استقلال را از دست داد.

 

استقلال و الشرطه امشب و از ساعت ۲۲:۱۵ در دیداری حساس در استادیوم الجوهره به مصاف هم می روند. آخرین جلسه تمرینی نماینده عراق برای حضور در دیدار مقابل استقلال، شب گذشته برگزار شد.

 

صفحه رسمی الشرطه در فیس بوک با انتشار گزارشی، به این جلسه تمرینی پرداخت و از احتمال غیبت سه بازیکن این تیم مقابل استقلال خبر داد. در این گزارش آمده است که علی فائز مدافع اصلی الشرطه که در تمامی دیدارهای این تیم در لیگ قهرمانان آسیا از ابتدا در ترکیب تیمش به میدان رفت، بازی با استقلال را از دست داده است.

 

این بازیکن به دلیل احساس درد از ناحیه شکم، در هر دو جلسه تمرینی این تیم پس از بازی با الدحیل غایب بوده و کادرفنی به همراه کادرپزشکی الشرطه نیز برای جلوگیری از تشدید مصدومیت، به این بازیکن استراحت داده اند و او مقابل استقلال حضور نخواهد داشت.

 

باشگاه الشرطه همچنین به وضعیت دو بازیکن دیگر خود نیز پرداخته است. علی حصنی مهاجم این تیم که در نقل و انتقالات زمستانی به الشرطه پیوست، شب گذشته نتوانست در تمرینات گروهی شرکت کند و به صورت انفرادی به تمرین پرداخت.

 

دیگر بازیکن مهمی که وضعیت حضور او مقابل استقلال در هاله ای از ابهام قرار دارد، دیگر مدافع ثابت الشرطه یعنی علاء علی مهاوی است. طبق اعلام این باشگاه، مهاوی در تمرین شب گذشته در سالن بدنسازی مشغول تمرین شد و او نیز نتوانست در تمرینات گروهی شرکت کند.

 

بدین ترتیب غیبت علی فائز مقابل استقلال قطعی است ولی حضور علاء علی مهاوی و علی حصنی در هاله ای از ابهام قرار دارد و باید دید نظر نهایی کادرپزشکی درخصوص این دو بازیکن چه خواهد بود./فوتبال

ارسال نظر
آخرین اخبار